Hoe u op een intelligente manier zonnepanelen kunt kopen

Waarom kopen we zonnepanelen? Met een grotere vraag naar nieuwe methoden om stroom op te wekken zonder het milieu te schaden, heeft zonnetechnologie een “positie in de schijnwerpers” bereikt.

Door zonlicht gemaakte energie verzamelt zonlicht via zonnepanelen of fotovoltaïsche apparaten en zet dat licht om in energie die correct kan worden gebruikt door gebouwgebruikers en eigenaren.

Zonne-energie is misschien wel de meest verstandige keuze voor een reservoir aan hernieuwbare energie. Met prikkels aangeboden door de regering van de staat, het verlaagde tarief van PV-panelen en de verbeterde efficiëntie van zonnepanelen, is het opleveren van zonne-energie tegenwoordig goedkoper dan voorheen.

Zonlicht elektrische systemen

Een klein fotovoltaïsch (PV) systeem, of zonne-energiesysteem, wordt door velen beschouwd als de meest vertrouwde en schone elektrische generator voor uw huis. Bovendien worden de fotovoltaïsche collectoren steeds gematigder geprijsd.

Een van de redenen waarom mensen Zonnepanelen kopen kopen, is dat er maar weinig zonnestelsels zijn die goedkope energie leveren in gebieden waar het duur of soms onmogelijk is om elektrische energie op te wekken.

Aangezien ze zowel verstrooid zonlicht als direct zonlicht gebruiken om stroom op te wekken, zal het direct beschikbare vermogen van de natuurlijke fotovoltaïsche bron voldoende zijn voor deze kleine elektrische zonnesystemen.

Het totaal opgewekte vermogen is afhankelijk van de som van het zonnevermogen dat bij de collectoren aankomt. Hierdoor werken de zonnepanelen bij aanschaf van zonnepanelen het meest efficiënt wanneer ze een grote hoeveelheid zonnestroom leveren.

Gewenste en ongewenste factoren van zonlichtapparaten

Individuen zijn van mening dat zonne-energie enkele wenselijke en enkele ongewenste kenmerken heeft:

Gewenste functies

Schone elektrische energie.

Kosteloze en onbeperkte energievoorziening.

De hoeveelheid zonlicht die de aarde bereikt is zo groot in vergelijking met andere alternatieve energiebronnen, zoals aardgas, uranium, steenkool en olie.

De mogelijkheid om de zonne-apparaten overal te plaatsen waar licht aanwezig is.

Ontwerpen worden met de dag superieur.

Ongewenste kenmerken van zonlichtenergie

Grotere uitgave voor installatie.

Grotere uitgave voor onderhoud.

Er is niet altijd voldoende zonlicht.

Grootte van de fotovoltaïsche apparaten voor het opwekken van elektrische massa.

Welke verwachtingen hebben mensen tegenwoordig als ze zonnepanelen kopen?

Er zijn veel zorgen die consumenten overwegen voordat ze ervoor kiezen om een PV-apparaat te installeren, met als belangrijkste aspect de effectiviteit van de zonne-energie-apparaten.

Sun Power en Sanyo zijn twee makers die apparaten leveren die een zeer effectieve hoeveelheid energie afgeven.

In een bijzonder effectief zonnepaneel is het volgende aspect waarvan velen zich bewust zijn, de snelheid waarmee het apparaat het zonlicht in stroom kan omzetten.

Sanyo-collectoren kunnen 21,6% van de zonnekracht omzetten, wat aantoont dat de apparaten in staat zijn om een grote hoeveelheid energie op te wekken. Daarom kunnen apparaten zoals deze kosteneffectiever blijken te zijn voor de gebruiker.

Het materiaal dat wordt gebruikt om deze apparaten te maken, moet bovendien worden overwogen. Amorfe siliciumcellen bieden een efficiëntie van vier tot zes procent.

Apparaten van koper-indiumdiselenide hebben een effectiviteit van 9%. Je kunt zien dat ze enorm minder efficiënt zijn in vergelijking met de 21,6% effectiviteit van de HIT PV-apparaten van Sanyo.

Meest efficiënte Sunshine-modules

Sanyo’s zonnepanelen met fotovoltaïsche modules hebben een verbluffende 21,6% energie-efficiëntie. Dat lijkt misschien wat laag, maar als we zonnecollectoren met elkaar vergelijken, is dat een stuk hoger dan het gemiddelde percentage van 12%.

Bij een rendement van meer dan 25% zullen de zonnesystemen zichzelf na drie tot vijf jaar terugbetalen. Uiteindelijk wordt het kosteloze elektriciteit voor de gebruiker. Sanyo heeft dit bereikt door hun hetero-junction of HIT-technologie.

Groenste Sunshine-apparaten

Evergreen Spruce ontwikkelt slechts 30 gram koolstofdioxide, wat minder is in vergelijking met andere bedrijven. Hun cellen bevatten soldeer zonder lood, wat hen aankondigt als de enige zonnecellen die echt minder lood bevatten.

Superieure aanbiedingen voor zonnecollectoren

De zonnecollector van Kyocera heeft zijn eigen kwaliteitsvoorwaarden. De Kyocera heeft een fantastisch vermogen van vijftien procent, met twintig jaar garantie en 25 jaar garantie op energieopbrengst. Men kan deze zonnecollector kopen voor honderd tot tweehonderd dollar minder dan vergelijkbare fotovoltaïsche zonne-eenheden van andere fabrikanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *